logo
FOODSPIRATION

We Love Smoothies workshop van Foodness & Ilovehealth – SOLD OUT

050914122456workshopbanner27septvierkant.jpg

Oké ik geef het toe: ik ben verslaafd aan smoothies. Dat kun je zien aan de hoeveelheid smoothie recepten op Foodness, maar ik wil mijn liefde voor smoothies ook graag diréct met jullie delen. Daarom bundelde ik mijn krachten met Daisy van Ilovehealth en bedachten we onze We Love Smoothies workshop. Want smoothies zijn populairder dan ooit, maar heel veel mensen mikken gewoon wat in een blender en drukken op een knop, in de hoop dat er iets eetbaars uitkomt. Zonde, want je kunt ontzettend veel meer met smoothies! Ze kunnen je helpen met afvallen, of zorgen bijvoorbeeld voor een optimaal herstel van je spieren na het sporten, zodat je sneller het lichaam krijgt waar je zo hard voor traint.

 

workshop, foodness, ilovehealth, smoothie

 

Daisy en ik zijn al maanden bezig met onze plannen, en vanaf vandaag mag ik er ein-de-lijk over vertellen – en kunnen jullie je inschrijven! In onze workshop van 2 uur staan drie onderwerpen centraal: afvallen, sporten en superfoods. Je krijgt bij elk onderwerp tips en uitleg over de ingrediënten die je het best kunt gebruiken van Daisy en mij en van onze expert, voedingsdeskundige Inge van De Bakparade. Daarnaast gaan we uiteraard ook zelf lekker aan de slag en shaken we erop los in de workshopruimte van SLA op de Zuidas in Amsterdam. Vragen die we in deze workshop beantwoorden zijn onder andere: 

 

– Wat moet er in een smoothie als ik veel sport?

– Wat moet er in als ik wil afvallen, en wat juist niet?

– Wat moet ik in een smoothie doen als ik er een maaltijd van wil maken (ontbijt, lunch, pre-workout)?

– Wat moet ik in een smoothie doen als ik hem bíj mijn maaltijd wil drinken?

– Welke superfoods zijn geschikt voor mijn smoothies? 

 

Wil jij hierbij zijn?

 

SCHRIJF JE IN!

Datum: 27 september

Wat: 3x We Love Smoothie workshop van 2 uur, met elk 20 deelnemers + een héél goed gevulde goodiebag

Waar: SLA Zuidas, Claude Debussylaan 35, Amsterdam

Prijs: €22,50

 

Iedere deelnemer krijgt een bijzonder goed gevulde goodiebag mee naar huis. Oh, en élke workshop geven we ook nog eens een juicer van Cuisinart weg, een vivofit van Garmin én een exemplaar van ‘Het Groene Smoothie Boek‘ dat pas 23 sept uitkomt. Je gaat dus niet met lege handen naar huis. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar (3x 20 plaatsen) en op = op. Wees er dus snel bij! 

 

– SOLD OUT –

 

Dankzij de overweldigende belangstelling (waarvoor ik jullie ontzéttend dankbaar ben!) zijn alle 60 tickets binnen 24 uur uitverkocht. Er zijn dus geen tickets meer beschikbaar. Heb je net mis gegrepen, maar wil je er toch heel erg graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar claartje@foodness.nl, dan zet ik je op de reservelijst. De kans is klein dat er nog plekjes vrijkomen, maar niet geschoten is altijd mis. En nogmaals: onwijs bedankt voor alle enthousiaste reacties. I'm over the moon!

 

Heb je je ingeschreven, of wil je jouw smoothie alvast graag met Daisy en mij delen via social media? Gebruik dan de hashtag #welovesmoothies!

 

 

Om een indruk te geven van de producten waar we mee gaan werken in de workshop zal ik vast een paar van mijn favorieten noemen:

 

Vita Coco

Vita Coco is je ongetwijfeld bekend van de heerlijk dorstlessende kokoswatertjes die 100% natuurlijk en vetvrij zijn. Door de hydraterende eigenschappen bevalt kokoswater ons zeer goed als dorstlesser tijdens en na het sporten – vooral na een lesje bikram yoga. Maar door een smoothie is Vita Coco ook perfect! Het geeft een frisse smaak aan je smoothie en maakt ‘m nóg gezonder door de in van nature in kokoswater aanwezige voedingstoffen, kalium en elektrolyten.

 

Albert Heijn

Een smoothie hoort natuurlijk gevuld te worden met vers groente en fruit. En Albert Heijn is hiervoor mijn favoriete partij! Zij voorzien jullie tijdends de workshop met liefde van verse groentjes en fruitsoorten. Wat zijn we daar blij mee! Wist je trouwens dat Albert Heijn afgelopen zomer écht op de gezonde tour is gegaan door superfoods, verse sapjes zonder toevoegingen en watertjes met munt en citroen in het assortiment op te nemen? En ook AH To Go doet hier aan mee. Fijn, zo kun je ook onderweg gezonde keuzes maken.

 

Zespri

Daisy en ik zijn dol op kiwi’s. Niet allemaal om de lekkere smaak, maar ook om de gezonde voordelen van dit fruit. Door dagelijks twee kiwi’s te eten voel je je veel vitaler, energieker en blijer (aldus een onderzoek van de Universiteit van Otago). Zespri kiwi’s zitten vol vitamine C en antioxidanten. Dit zorgt voor een sterker immuunsysteem en een anti-aging boost. Dit willen we in onze smoothie! 

 

Body & Fit shop

Deze fijne online shop, waarvan je ook producten vind in de Foodness shop, verkoopt naast een mega assortiment sportsupplementen tegenwoordig ook superfoods. En zoals je vast weet gaan superfoods heel goed samen met smoothies. Door superfoods toe te voegen geef je je smoothie een extra healthy boost. Perfect voor onze workshop! Bodyenfitshop.nl zal daarom diverse soorten superfoods voor jullie neer zetten tijdens de workshop. Goji bessen, cacao, kokos, chia zaadjes… just to name a few!

 

Garmin

Tijdens de workshop gaan we je ook vertellen over smoothies en sporten. Zoals jullie wellicht nog weten heb ik de vivofit getest, de stappenteller van Garmin. Een gezond voedingspatroon wordt pas écht gezond als je er ook voldoende bij beweegt. De vivofit helpt je om je om vaker in beweging te komen. Mister Vivo meet namelijk hoeveel stappen je zet, hoe ik slaap, hoeveel caloriëen je verbrandt hebt (in ruststand én in sportmodus), maar daarnaast vertelt hij je ook gewoon hoe laat het is. Daisy en ik dragen die van ons uiteraard ook tijdens de workshop.

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties