logo
301214111303R185image.jpg
INGREDIËNTEN

Iedereen houdt van ijs. En stiekem maakt het ons helemaal niet uit wat voor seizoen het is. IJs gaat er altijd wel in. Om toch een gezondere optie te kunnen kiezen maakt Jenna deze super simpele, maar oh zo lekkere aardbeienijsjes. Je gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en krijgt daardoor geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen binnen. Lees snel verder!

ijsjes

Bereidingswijze aardbeien-yoghurtijsjes

Pureer het fruit en de yoghurt in een blender of keukenmachine tot een glad mengsel.

Giet het mengsel in ijsvormpjes en steek er stokjes in.

Vries de vormpjes circa zes uur in.

Lekker!

 

Heb je geen ijsvormpjes bij de hand? Probeer dan dit recept voor perzik-sorbetijs.

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties