logo
141113142109Recept121image.jpg
INGREDI√čNTEN

Pannenkoeken zijn een heerlijk weekendontbijt, en hoeven absoluut niet ongezond te zijn. Maak ze met banaan en ei en voeg een theelepel chiazaad toe voor extra stevigheid (én extra voedingsstoffen). Wie geen chiazaad in huis heeft kan dit ook gerust weglaten, maar dan zijn je pannenkoeken wel iets vloeibaarder en dus minder makkelijk te keren. De pannenkoeken zijn ook een goede basis voor een pittige workout!

 

Met deze hoeveelheden maak je twee tot drie pannenkoekjes ter grootte van een vuist, genoeg voor 1 persoon.

Prak de banaan zo fijn mogelijk, tot het een smeuïge pasta is geworden. Kluts het ei erdoor, evenals het chiazaad en het kaneelpoeder.

 

Verhit een beetje kokosolie of olijfolie in een koekenpan met goede anti-aanbaklaag, en giet met een grote lepel kleine pannenkoekjes in de pan. Er kunnen er twee tot drie tegelijk in de pan. Maak ze niet te groot, dan breken ze bij het omkeren. Bak 2-3 minuten aan elke zijde tot ze goudbruin zijn.

 

Eet direct, bijvoorbeeld met agavesiroop en frambozen. Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties