logo
RECEPT

Blondies: blonde brownie met rozijnen en witte bonen (ja echt!)

120814152548blondieimage.jpg
INGREDIËNTEN

Jullie weten dat ik dol ben op zoetigheid. Het liefst verstop ik daar ingrediënten in die niemand daar ooit in zou verwachten, zonder het te vertellen. Deze blondie is daar een voorbeeld van. Een blondie is een blonde variant op een brownie, die normaal barst van de suiker, bloem en boter. Deze versie bevat – hou je vast – witten bonen, kokosbloesemsuiker en amandelpasta (of pindakaas). Yummie!

Verwarm de oven op 180 graden Celcius.

 

Meng alle ingrediënten behalve de rozijnen met een staafmixer, blender of keukenmachine door elkaar. Voeg daarna de rozijnen toe.

 

Vet een ovenschaal van ongeveer 10×20 centimeter in (ik gebruikte een lasagneschaal voor twee personen) en giet het beslag erin. 

 

Bak de blondie in 35-40 minuten gaar in de oven.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties