INGREDIËNTEN
-
Cacaopasta 150 gram
-
Cacao pesto 100 gram
-
Hüttenkase 120 gram
-
Parmezaanse kaas 25 gram
-
Broccoli 100 gram
De cacaopasta van Hotel Chocolat ruikt overweldigend naar cacao. De smaak is ietwat hartiger dan normale pasta. Ach, ik ben dol op chocola, dus elke mogelijkheid om te koken met dingen waar cacao in zit grijp ik aan! Het recept kan uiteraard ook gemaakt worden met normale pasta, of pasta die zwart gekleurd is met inktvisinkt.
De cacaopesto in dit recept is van Hotel Chocolat en bevat naast basilicum, pijnboompitten en parmezaanse ook cacaobonen. Zelf maken? Volg het standaardrecept voor pesto, maar voeg een paar eetlepels cacao nibs toe. Het is de moeite waard, want cacaopasta past erg goed bij deze pasta.
De hoeveelheden zijn voldoende voor een hoofdgerecht voor twee personen.
Kook de pasta in ruim water beetgaar in 8-10 minuten.
Kook de broccoli beetgaar in 5 minuten. Dit kan eventueel in hetzelfde water als de pasta, door de broccoli toe te voegen als de pasta al 3-5 minuten kookt.
Meng de (cacao)pesto met de Hüttenkase en de helft van de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de pasta en broccoli af. Gebruik eventueel een beetje van het kookvocht om het mengsel van pesto en Hüttenkase meer tot een saus te maken. Meng de pasta, broccoli en saus.
Serveer en bestrooi met de overgebleven Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Cacaopasta 150 gram
-
Cacao pesto 100 gram
-
Hüttenkase 120 gram
-
Parmezaanse kaas 25 gram
-
Broccoli 100 gram
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties