logo
RECEPT

Couscoussalade met mango, geitenkaas en pijnboompitjes

061113161154Recept96image.jpg
INGREDIËNTEN

Ook in de herfst heb je wel eens zin in een salade. Zijn er geen lekkere mango’s beschikbaar, maar alleen keiharde exemplaren die worden ingevlogen uit Costa Rica? Kies dan voor perzik of ananas, eventueel uit blik. Je hoeft ook niet persé een combinatie van babyspinazie en rucola te gebruiken, een enkele slasoort is ook mogelijk. Dit hoeveelheden in dit recept zijn genoeg voor een klein hoofdgerecht voor twee personen.

Laat de couscous wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Tip: gebruik (groente)bouillon in plaats van water, om de couscous wat meer smaak te geven.

 

Snijd de mango in kleine stukjes en de cherrytomaatjes doormidden. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze beginnen te geuren en goudbruin kleuren.

 

Schep de couscous op een bord, samen met de salade. Breng de sla indien gewenst op smaak met olijfolie en balsamicoazijn. Verdeel de tomaatjes, het fruit en de in stukjes gebrokkelde geitenkaas erover. Strooi tot slot de pijnboompitten erover. 

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties