logo
290415144846R224Image.jpg
INGREDIËNTEN

Die frietjes van zoete aardappel kennen we ondertussen wel, maar met dit heerlijke ingrediënt kunnen we veel meer doen! Heb je ooit wel eens geprobeerd om zo’n gevaarte te poffen? Nee? Wij plaatsten eerder al recept voor gepofte zoete aardappel, maar deze is nóg lekkerder!

 

Na dit recept van Joy van Everyday Escapism willen we niet anders meer. Die zoete aardappelfrietjes verdwijnen in de vergetelheid, dit is onze nieuwe favoriet! 

Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

 

Prik met een scherp mes of vork gaatjes in je zoete aardappel en wikkel hem in aluminiumfolie. Zorg dat er geen stoom kan ontsnappen, dus maak er een mooi pakketje van! Pof de aardappel ongeveer 50 minuten in de oven.

 

Snijd de avocado, tomaat en ui in de tussentijd in kleine blokjes.

 

Doe alle ingrediënten in een mengkom en roer het door terwijl je de ingrediënten plet. Doe er een klein beetje citroensap en zout en peper door.

 

Zodra de gepofte aardappel klaar is, haal je hem uit de oven en open je het aluminiumfolie. Laat een minuutje open totdat alle stoom eruit is.

 

Snijd de aardappel open en schep er guacamole in, als je deze tijdens het wachten niet op hebt gegeten tenminste.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties