logo
RECEPT

Gezonde borrelhap: (vegan!) kaassaus

161014134745R156image.jpg
INGREDIËNTEN

Bloemkool met kaussaus of nacho’s die je lekker in zo’n geel prutje kan dippen. Allemaal erg lekker, maar niet echt goed voor de lijn. Of misschien ben je veganistisch maar vind je de kaassmaak toch erg lekker. Jennifer van Jennifer’s kitchen heeft daar een oplossing voor bedacht. Een recept voor een gezonde veganistische kaassaus die ook echt naar kaas smaakt. De saus is in de blender zo gemaakt!

vegan kaassaus

Bereidingswijze

Mix 250 milliliter water en de rest van de ingrediënten, behalve de maïzena en de olie.

Mix nu de olie goed door het mengsel heen.

Doe de saus in een steelpannetje.

Spoel de restjes uit de blender met het overige water en voeg doe dit ook toe aan de pan.

Kook op medium hoog vuur en roer regelmatig door totdat de saus indikt.

Haal de pan van het vuur en je kaassaus is klaar!

Enjoy!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties