logo
RECEPT

Gezonde ribbel chips van zoete aardappel

141014110203R157image.jpg
INGREDIËNTEN

Iedereen heeft wel eens een moment dat je chips móet hebben. Al probeer je nog zo hard je dag gezond door te brengen, soms wil (mag, nee móet!) je even toegeven aan de verleiding. Dat kan vanaf nu zonder schuldgevoel! Jenny van Healthyfans.com maakte de ribbelige duiveltjes na op de gezonde manier. Met een zoete aardappel en een dunschiller kom je al een heel eind!

Was de aardappel en dep hem droog.

 

Snijd de zoete aardappel om en om met een dunschiller en julienne schiller, zodat je ribbeltjes op de plakjes krijgt.

 

Verdeel de plakjes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met olijfolie, zout en paprikapoeder.

 

Plaats de chipjes 20 minuten in de oven en keer ze halverwege om, totdat de randjes bruin zijn en het midden van de plakjes krokant is.

 

Geniet ervan!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties