INGREDIËNTEN
-
Zoete aardappel 1 grote
-
Olijfolie scheutje
-
Paprikapoeder naar smaak
-
Zout naar smaak
Iedereen heeft wel eens een moment dat je chips móet hebben. Al probeer je nog zo hard je dag gezond door te brengen, soms wil (mag, nee móet!) je even toegeven aan de verleiding. Dat kan vanaf nu zonder schuldgevoel! Jenny van Healthyfans.com maakte de ribbelige duiveltjes na op de gezonde manier. Met een zoete aardappel en een dunschiller kom je al een heel eind!
Was de aardappel en dep hem droog.
Snijd de zoete aardappel om en om met een dunschiller en julienne schiller, zodat je ribbeltjes op de plakjes krijgt.
Verdeel de plakjes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met olijfolie, zout en paprikapoeder.
Plaats de chipjes 20 minuten in de oven en keer ze halverwege om, totdat de randjes bruin zijn en het midden van de plakjes krokant is.
Geniet ervan!
INGREDIËNTEN
-
Zoete aardappel 1 grote
-
Olijfolie scheutje
-
Paprikapoeder naar smaak
-
Zout naar smaak
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties