logo
140415115259Tomaat.jpg
INGREDIËNTEN

Een voedzaam tussendoortje, een prachtig voorgerecht, of een kleurrijk bijgerecht: dit veelzijdige gerechtje ziet er niet alleen prachtig uit, de combinatie van pure ingrediënten maakt het verrassend lekker!

Kook  de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na het afgieten het kerriepoeder en olijfolie toe en meng dit goed door de quinoa.

 

Halveer  de tomaat en haal het vruchtvlees er voorzichtig uit. Ik gebruik hiervoor een meloenlepel; maar het lukt ook wel met een gewoon mesje.

 

Verwarm de oven op 200 graden en leg de halve tomaten zo'n 5 minuten in de oven om warm te worden. Ze mogen nog lekker stevig blijven.

 

Rooster de hazelnoten in de oven bij 160 graden gedurende 5 minuten. Dat kan gewoon tegelijk met de tomaten, dat scheelt weer tijd! Na het roosteren kun je heel gemakkelijk het vliesje van de hazelnoot halen.

 

Vul de tomaten met de quinoa en decoreer met de hazelnoten.

 

Enjoy! 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties