logo
RECEPT

Gin tonic met gedroogde pitahaya en cocktail botanicals

Gin tonic met gedroogd dragon fruit en cocktail botanicals
INGREDIËNTEN

Of ik mijn gin tonics wilde pimpen, met heuse cocktail botanicals. Maar natuurlijk! Dus ik kreeg drie glazen buisjes met gedroogde besjes en zaden en kruiden thuis gestuurd. Mijn keuken voelde ineens heel Breaking Bad, kan ik je vertellen. Ik vond ze via Instagram (lang leve Instagram!), maar deze botanicals krijg je momenteel ook bij Gall & Gall.

Gin tonic met gedroogd dragon fruit en cocktail botanicals

Bereidingswijze gin tonic

(voor 2 porties)

Vul twee glazen met ijsklontjes.

Schenk de gin uit over het ijs.

Vul aan met tonic.

Verdeel de cocktail botanicals over de glazen.

Garneer met vers of gedroogd fruit. Ik gebruikte gedroogde dunne plakjes pitahaya (dragon fruit), maar appel, peer, aardbei of komkommer is ook errug lekker.

Cheers!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties