logo
RECEPT

Glutenvrije lasagna van quesadilla’s

291013202623recept2image.jpg
INGREDIËNTEN

Dit recept vonden we op de foodblog Kale with love. Het is zo makkelijk en zó lekker dat het niet mag ontbreken in je receptendatabase. Maak je een glutenvrije lasagna, zorg dan dat je werkt met glutenvrije tortilla's, bijvoorbeeld op basis van maismeel. Dit hoofdgerecht is voor 2 personen. Let op: alleen echt oude, harde, kaas bevat nagenoeg geen lactose. Voor mensen met een lactose-intolerantie is het dus belangrijk om te zorgen dat je een oude, harde kaas kiest. Wie alle risico's uit wil bannen laat de kaas helemaal weg.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

Leg een tortilla op een vel bakpapier en verdeel de zwarte bonen erover. Leg daar een tweede tortilla op en bedek die met guacamole. Leg daar de derde tortilla op en bestrooi met de geraspte kaas. Maak de lasagnetoren compleet met de vierde tortilla en druk de boel licht aan. 

 

Zet de lasagne in de oven en bak 25 minuten tot het door en door verwarmd is.

 

Snijd de toren voorzichtig in tweeën en serveer met een lepel salsa als garnering bovenop. 

 

Eet smakelijk!

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties