logo
221014101245noorpastaImg.jpg
INGREDIËNTEN

Blogger en hockeyster Noor is net terug uit Italia, Sicilië. Wauw, wat een heerlijk eiland en het eten is er verrukkelijk. Na alle olijfolie, pizza’s, pasta en heerlijke verse vissen ben ik blij om weer zelf in de keuken te staan. Want eerlijk is eerlijk, elke dag uiteten gaat mij na zeven dagen behoorlijk de keel uithangen. Geef mij een pan, verse ingrediënten en een fornuis en ik ben de happiest girl on earth!

 

Deze pasta rockt in alle opzichten: smaak, gezondheidsgraad en gemak! De Italianen zouden hem vast niets vinden, zonder room, nep spek en vette kazen. Maar ach, alles voor een killer body en mind zeg ik. Meer zin in een saladevariant? Misschien is deze groene pastasalade iets voor jou. Meer lezen van Noor? Bekijk dan ook haar eigen blog Noortjerandag.com!

 

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. (Je kunt ook kiezen voor speltpasta!)

 

Bak de spekjes en zet deze apart.

 

Kook de broccoli in circa 6 minuten beetgaar.

 

Snijd de bleekselderij in klein stukjes.

 

Voeg knoflook toe aan de pasta als deze gaar is.

 

Kluts er een eitje door en blijf het goed doorroeren, zodat het niet aankoekt.

 

Voeg de parmezaan, de groente en de spekjes toe, goed husselen en blijf goed doorroeren.

 

Breng deze heerlijke pasta nog extra openmaak met nog wat parmezaan, peper en zout.

 

Buon divertimento!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties