logo
220514115411R76Image.jpg
INGREDIËNTEN

Deze heerlijke kip is binnen 20 minuten klaar, precies zoals Closet Cooking het bedoeld heeft. Je kunt deze kip het beste met gestoomde broccoli eten. Ga je voor een koolhydraatarme maaltijd dan eet je je kippetje zonder rijst, eet je gewoon waar je zin in hebt dan maak je er zilvervliesrijst bij. Doperwten en paprika doen het ook heel goed bij dit recept, en als je je écht avontuurlijk voelt kun je de honing vervangen door sinaasappelmarmelade.

Kook van tevoren rijst (indien gewenst) en groenten (broccoli – ook lekker om te stomen!) gaar. 

 

Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur. Bak hier (ongeveer 4 minuten) de kipblokjes in tot ze gaar en lichtbruin zijn.

 

Meng de maïzena met een eetlepel water en voeg hier de andere ingrediënten aan toe, dit wordt de saus. Voeg dit mengsel toe aan de pan en laat de saus een minuutje indikken.

 

Roer alles even goed door, zodat de saus gelijkmatig verdeeld is over de kipblokjes.

 

Haal de pan van het vuur, garneer met de lente-ui en serveer. 

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties