logo
050815090522R269Image.jpg
INGREDIËNTEN
Voor de saus
Voor de salade
Optioneel

Omdat wij echt van Aziatische salades houden hebben we er vandaag weer eentje op het menu staan. Deze salade is supersimpel, superlekker en gewoon fantastisch! In dit gerecht van Tatyana’s Everyday Food gebruik je gewoon bruine basterd suiker; dat is in Aziatische gerechten heel normaal.

Verhit de oven voor op 200 graden Celsius.

 

Doe de ingrediënten voor de saus in een kleine sauspan, roer goed door en breng aan de kook. Kook voor ongeveer 15 minuten tot ongeveer de helft van de saus over is.

 

Verhit een koekenpan met olijfolie en bak daarin de kipfilet goudbruin. Doe daar de saus bij en zet de pan in de oven. Keer de kipfilets regelmatig zodat ze aan beide kanten goed gekruid worden. Als de saus te snel verdampt doe je er een klein beetje water bij. Bak voor 15-18 minuten of totdat de kern van de kipfilet de 74 graden haalt.

 

Doe in de tussentijd de overige ingrediënten voor de salade in een grote mengkom en meng goed door elkaar.

 

Verdeel de salade over de borden en snijd de kipfilet in plakken. Leg bovenop de salade en maak af met wat sesamzaadjes, als je daar voor hebt gekozen uiteraard.

 

Serveer de salade als de kipfilet nog warm is.

 

???? – Màn-m?nrch?

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

  • Eva Botter zegt: 6th aug 15 9:35 am

    Ik vroeg mij af of het recept voor 2 of 4 personen is.

    • Claartje zegt: 6th aug 15 9:35 am

      Hoi Eva, oh sorry, dat had ik er even bij moeten zetten natuurlijk! Dit recept is bedoeld voor 2 personen!
      Groetjes Claartje