logo
300115173205wrapimage.jpg
INGREDIËNTEN

Met deze ingrediënten maak je vier loempia’s, dus twee (lunch) porties. Het is een beetje kliederen met rijstpapier, omdat dat je dat eerst moet weken voor je het kunt gebruiken. Ik leg meestal gewoon een vel rijstpapier op een bord en dep daar met mijn vingers wat water op, net zolang tot het plakkerig wordt.

Snijd de kip in dunne reepjes, evenals de gemengde groenten en de komkommer.

 

Meng alle ingrediënten voor de vulling (kip, taugé, groenten, komkommer) door elkaar en verdeel het in vieren.

 

Besprenkel een vel rijstpapier met water tot ze zo flexibel zijn dat je ze kunt rollen.

 

Leg één bergje vulling op het vel rijstpapier en rol het dicht als een loempia. Herhaal met de andere drie vellen rijstpapier.

 

Serveer met oestersaus of hoi sin saus en de (fijngehakte) pinda's. Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties