logo
291214140045kalkoenimage.jpg
INGREDI√čNTEN

Salades zijn het hele jaar door lekker. Zeker als ze een pittige smaak hebben zijn ze zelfs 's winters verwarmend. Claudia van Hungryforhealthyfood maakte dit keer een salade met kalkoen. Handig als je nog een restje kalkoen over hebt van het kerstdiner. De salade is hierdoor lekker slank; goed om de aangekomen kilo's er alvast een beetje af te werken. Als je de ingrediënten vers kookt, is alles nog lekker warm als je hem op eet. Maar de salade is ook heerlijk om koud te eten en ideaal om mee te nemen naar je werk of school. Dit recept is goed voor één persoon, maar als je wat meer maakt, heb je gelijk een maaltijd klaar voor de volgende dag.

Verdeel de kruiden over de kalkoenfilet en snijd de filet in kleinere stukjes.

 

Bak de stukjes aan in een beetje kokosolie of olijfolie tot ze bruin kleuren en helemaal gaar zijn.

 

Verdeel de rucola over een bord.

 

Verdeel hier overheen ook de groente en de kalkoenstukjes. Sla de granaatappelpitjes uit de schil over de salade.

 

Maak de salade aan met wat olijfolie, peper en zout.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties