logo
RECEPT

Makkelijke couscoussalade met geitenkaas, avocado en balsamicodressing

salade geitenkaas
INGREDIËNTEN
Voor de salade
Voor de dressing

Zo’n maand vol familiebezoekjes en maaltijden met veel mensen vraagt om recepten die je makkelijk voor een groep kunt maken. Deze salade kan als bijgerecht (voor 6-8 personen) bij een vleesgerecht of wildgebraad, maar doet het ook prima als lunch voor 3-4 man of vrouw.

salade geitenkaas

Bijgerecht voor 6-8 porties, of lunch voor 3-4 porties.

 

Bereidingswijze

Laat de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking wellen in kokend water. Ik gebruikt het liefst bouillon in plaats van gewoon water, dat geeft meer smaak.

Doe de sla in een grote mengkom. Meng de tomaten (in stukjes, of gebruik cherry tomaatjes of kleine roma tomaatjes) erdoor. 

Snijd ook de avocado in stukjes, net als de appel. Meng door de salade.

Schep de couscous door de salade.

Verdeel als laatste de geitenkaas en walnoten over de salade.

Klop een dressing van de balsamico, honing en olijfolie. Sprenkel over de salade.

Eet smakelijk!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties
INGREDIËNTEN
Voor de salade
Voor de dressing