logo
060614165407meloenimage.jpg
INGREDI√čNTEN

Dit recept is zo simpel dat het eigenlijk geen recept te noemen is. Je hoeft niets te koken of te bakken, alleen de meloen te snijden en de ham erover te draperen. Maar het is zó lekker (en goed te serveren als je eters te gast hebt!) dat het toch in de receptendatabase van Foodness mag. Met één meloen kun je twee flinke voorgerechten maken.

Snijd de meloen verticaal door de helft en lepel de zaden eruit. Snijd er vervolgens verticaal parten af. Snijd het vruchtvlees van de schil, zodat je alleen partjes vruchtvlees over houdt. 

 

Drapeer de plakken parmaham over de meloen (serranoham mag ook; als het maar een lekkere zoute ham is, dat contrasteert lekker met het zoete van de meloen).

 

Strooi er met een pepermolen een paar slagen verse peper over.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties