logo
260615112023R252Image.jpg
INGREDI√čNTEN

Vandaag geen pasta van groente, maar die lekkere oude vertrouwde volkorenpasta – eventueel verse pasta als je die kunt vinden. Deze pasta vullen we natuurlijk wel met de gezondste ingrediënten die nog in de koelkast liggen. Zeg nu zelf, er is toch niets lekkerders? Het enige dat in dit recept van The Petit Gourmet anders had gemogen zijn de blikken tonijn. Als je het geld er voor over hebt is het namelijk nog veel lekkerder om verse tonijnsteak te gebruiken. Die bak je heel kort aan in een klein scheutje olijfolie, en laat je lekker rauw van binnen. Dit recept is voor 4 personen.

Laat de tonijn uit blik uitlekken, maar bewaar 1 eetlepel olijfolie.

 

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zodra de pasta klaar is, giet je het af en doe je er een scheutje olijfolie doorheen.

 

Doe de olijfolie van de tonijn met een eetlepel olijfolie uit de fles in een koekenpan. Bak daarin de knoflook en tomaten. Doe na 3-5 minuten de tonijn, olijven, kappertjes, bieslook en peterselie erbij.

 

Roer goed door en laat nog 5 minuten bakken.

 

Roer door de pasta en serveer.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties