logo
161014100401R148Image.jpg
INGREDI√čNTEN

Soms heb je gewoon zin in lekker zoet koud sorbetijs – ook al is het buiten 4 graden. Helaas zit ijs vaak vol met suikers en heeft het geen voedingswaarde. Regina van LeeLaLicious bedenkt allerlei gezonde varianten op niet zo gezonde, maar wel erg lekkere, snacks. Zo maakte ze dit recept voor perzik-sorbetijs, vol met fruit en dus vitamines!

Voorbereiding:

 

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

 

Snijd de perziken door de helft en leg ze op een bakplaat. Drup een beetje kokosolie in het midden van de perziken en besprenkel ze met kaneel. Grill ze circa 15-20 minuten.

 

Snijd de gegrilde perziken, wanneer ze afgekoeld zijn, in partjes en vries ze in.

 

 

Voor de sorbet:

 

Pulseer de ingevroren frambozen in de blender tot een mousse en zet deze apart.

 

Doe de bevroren perziken met de ingevroren banaan en het vanille extract in de blender of keukenmachine. Meng in een paar minuten tot een glad geheel.

 

Doe dit mengsel in en kom en druppel lepel voor lepel wat frambozenmousse erop en roer deze lichtjes.

 

Vries het mengsel minstens een paar uur in. 

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties