logo
RECEPT

Portobello met mozzarella, pesto en pijnboompitjes en spinaziesalade

210714165221R108Image.jpg
INGREDI√čNTEN

Een portobello is eigenlijk gewoon een grote kastanjechampignon, maar door zijn formaat is hij bijzonder geschikt om te vullen! Je kunt ervoor kiezen om de portobello te vullen met geitenkaas en te besprenkelen met walnootjes en honing, maar Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet vulde hem met mozzarella, pesto en pijnboompitjes, wat hem juist lekker hartig maakt. De ingrediënten van het recept zijn voor één persoon, met een simpele salade van spinazie als bijgerechtje.

Verhit de oven voor op 180 graden Celsius.

 

Leg in een ovenschaal de portobello’s op hun rug en verwijder de steeltjes. Als het nodig is kun je ze nog een klein beetje extra uithollen.

 

Snijd de mozzarella fijn en stop het in de portobello’s. Verdeel een eetlepel pesto en pijnboompitjes over de mozzarella.

 

Doe de portobello’s 15 minuutjes in de oven, tot de mozzarella begint te borrelen en de pijnboompitjes licht kleuren.

 

Halveer de cherrytomaatjes en meng deze met de spinazie en wat balsamicodressing.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties