logo
RECEPT

Portobello pizza’s zonder deeg

291214151020182image.jpg
INGREDIËNTEN

We blijven het moeilijk vinden om echt elke dag genoeg groente te blijven eten. Er zijn verschillende trucjes om groenten in je maaltijden te verwerken. Zo maakten we al een keer eerder minipizza’s van courgetteplakjes en een pizzabodem met bloemkool er in verstopt. Paula maakt ook pizza van een groentesoort, namelijk van portobello's. Dat scheelt zeker in calorieën en je hebt weer een dosis vitamientjes te pakken. Als je zelf de saus maakt, kun je ook dezelfde vulling gebruiken waarmee deze tomaten tarte tatin is gemaakt.

Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.

 

Besprenkel beide kanten van de paddenstoelen met olijfolie.

 

Strooi een snufje knoflookpoeder over de binnenkant van de 'hoed'.

 

Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze zo’n 5 minuten.

 

Haal ze uit de oven en bedek ze met pastasaus, kaas en eventueel andere toppings.

 

Bak ze nog eens 15-20 minuten tot ze gaar zijn.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties