logo
RECEPT

Quattro stagioni tortizza: tomaat, champignons, ham, paprika

Quattro stagioni tortizza: tomaat, champignons, ham, paprika
INGREDIËNTEN

Vier jaargetijden, één pizza. Maar dan een tikje gezonder, want op een volkoren tortilla: Quattro stagioni tortizza. Kijk, daar hou ik van! Quattro stagioni betekent letterlijk vier jaargetijden, wat inhoudt dat je de pizza in vier kwarten verdeelt en elk kwart met een topping belegd. Er is dus een kwart met tomaat, eentje met champignons, eentje met ham en eentje met paprika. De tomatenpasta en mozzarella verdeel je over de hele pizza, als basis en topping.

Met dit recept maak je een hoofdgerecht voor 2 personen, uitgaande van 2 tortilla’s per persoon.

Quattro stagioni tortizza: tomaat, champignons, ham, paprika

Bereidingswijze quattro stagioni tortizza

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Zorg dat je alle groenten (champignons, tomaten, paprika) schoonmaakt en in kleine stukjes snijdt.

Verdeel de tomatenpasta over de 4 wraps.

Verdeel de tomaat, champignons, ham en paprika over de wraps. Officieel hoor je dus elke topping op één kwart te leggen, maar als je alles door elkaar doet zal ik je niet aangeven bij de Italiaanse maffia. Denk ik.

Verdeel de mozzarella als topping over de tortilla’s.

Schuif ze ongeveer 10 minuutjes in de hete oven.

Eet direct & enjoy!

Quattro stagioni tortizza: tomaat, champignons, ham, paprika

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties