logo
RECEPT

Quinoa & broccoli quiche

260315141208R212image.jpg
INGREDIËNTEN

Mini quiches van quinoa met broccolivulling, die staan vandaag op ons menu. Hartige taartjes zijn een lekkere variatie voor de avondmaaltijd, die het ook erg goed doen als finger food op feestjes. Super lekker met een frisse salade. Aurora uit Engeland bedacht dit recept, waar je 6-8 mini quiches mee kunt maken. Gebruik vormpjes ter grootte van cupcakes!

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een ovenschaal in.

 

Was de quinoa en kook 400 milliliter water. Doe de quinoa hier in en laat dit met de deksel op de pan sudderen.

 

Laat de quinoa afkoelen en meng dit met bloem, oregano, een geklopt eitje, zout en peper.

 

Druk een dunne laag deeg in de ovenschaaltjes en bak dit 5-8 minuten.

 

Bak de ui en broccoli tot goudbruin.

 

Klop ondertussen de overgebleven eieren met melk, nootmuskaat, zout en peper.

 

Roer hier de gebakken groente doorheen.

 

Lepel de vulling in de korst en bak dit 8-10 minuten tot de vulling goudbruin kleurt.

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties