logo
250314110356E39Image.jpg
INGREDI√čNTEN

Voor deze salade van Rice and Bread wordt in het originele recept rode quinoa gebruikt. Deze quinoa heeft een iets meer nootachtige smaak dan de witte quinoa, en je bestelt het heel makkelijk in de Foodness shop. Wanneer je de rode variant niet in huis hebt kun je natuurlijk ook prima gewone quinoa gebruiken. De hoeveelheid van de ingrediënten is gebaseerd op een lichte lunch voor 2 personen, een bijgerecht voor 2 personen of een zwaar hoofdgerecht voor 1 persoon.

Verwarm olie in een pan en bak de knoflook, champignons en sjalot voor ongeveer 5 minuten totdat ze zacht zijn.

 

Voeg de quinoa toe en giet daar een dubbele hoeveelheid groentebouillon bij. Doe daar een flinke snuf peper bij en kook voor ongeveer 15 minuten, totdat de quinoa zacht is.

 

Haal de pan van het vuur zodat de quinoa de resterende bouillon kan opzuigen en voeg daarna de basilicum, Parmezaanse kaas en spinazie toe. Laat het nog een aantal minuten doorgaren terwijl je het doorroert. De kaas moet zijn gesmolten en de spinazie moet zacht worden.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties