logo
RECEPT

Rijstpudding met vanille en aardbeien

rijstpudding.jpg
INGREDIËNTEN

Als je deze pudding van Starving Chef zo gezond mogelijk wil maken gebruik je zilvervliesrijst. Het recept gaat uit van gewone, witte rijst omdat dat stiekem het lekkerst is: dan wordt de pudding het meest smeuïg. Volgens de maker is dit recept een nagerecht, maar als je het als ontbijt wil eten is dat ook zéér aan te raden!

Ingrediënten pudding

Zie het ingrediëntenblok onderaan of rechtsboven op deze pagina!

Bereidingswijze rijstpudding

Kook de rijst gaar in volgens aanwijzingen op de verpakking in het water, met een snuf zout.

Snijd het vanillestokje door in de lengte en schraap de zaadjes eruit met de punt van een scherp mes. Voeg de zaadjes toe aan de rijst, samen met de amandelmelk en de kokosolie. Laat sudderen tot de melk verdampt is.

Haal van het vuur en voeg de suiker toe. Als de pudding te droog is geworden kun je eventueel wat extra amandelmelk toevoegen, tot de pudding een smeuïge consistentie heeft.

Serveer met vers fruit, zoals aardbeien.

Eet smakelijk!

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties