logo
220514121102R75Image.jpg
INGREDI√čNTEN

Deze romige courgettesoep van Avocado Pesto is veganistisch en ontzettend lekker! Voor veel mensen is het een uitdaging om een veganistische soep toch romig te krijgen. Het antwoord? Kokosmelk!

 

Hmm, zo'n soep is alle seizoenen lekker, en in een half uurtje klaar. Zorg dat je de blender of staafmixer klaar hebt liggen. De ingrediënten zijn voor 4 personen.

 

Verhit de kokosolie in een kookpan en fruit hier zachtjes de ui en knoflook in, tot deze glazig zijn.

 

Halveer de courgette en snijd deze in blokjes. Voeg toe aan de ui en knoflook en laat deze mee sudderen tot ze zacht zijn.

 

Voeg hieraan de groentebouillon toe en breng eventueel op smaak met zout. Breng dit aan de kook, zet op een zacht vuurtje en laat dit 15-20 minuten doorpruttelen.

 

Haal de soep van het vuur en giet deze over in de blender, of gebruik een staafmixer in de pan.

 

Zet de soep terug op het vuur en voeg de kokosmelk toe. Breng deze al roerend tegen de kook aan en haal hem daarna weer van het vuur.

 

Garneer de soep met verse kruiden of een beetje lente-ui en serveer.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties