logo
RECEPT

Salade van boontjes met dadel, geitenkaas en walnoten

Salade van fijne bonen met dadel, geitenkaas en walnoten
INGREDIËNTEN
Voor de salade
Voor de dressing

Hoewel het volgens culinaire kenners een dooddoener is, ga ik zelf bijzonder lekker op de good old salade geitenkaas. Want waarom zou je niét houden van de combinatie van licht zure jonge geitenkaas, zoete en romige dadels, met walnoten en een goed balsamicodressing? Kan niet mis gaan, deze combi!

Salade van fijne bonen met dadel, geitenkaas en walnoten

Bereidingswijze salade geitenkaas

(voor 4 personen als bijgerecht, of 2 personen als lunch)

Blancheer de bonen 2 minuten zodat ze niet meer volledig rauw zijn, maar nog wel knapperig.

Maak de dressing door alle ingrediënten voor de dressing door elkaar te kloppen met een vork.

Snijd de dadels door de helft.

Doe de sla in een slakom, samen met de fijne bonen. Hussel de dressing erdoor.

Verdeel de dunne plakjes appel, gehalveerde dadels en de walnoten over de salade.

Serveer direct.

Eet smakelijk!

Salade van fijne bonen met dadel, geitenkaas en walnoten

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties