logo
031213212640Recept68smoothieimage.jpg
INGREDI√čNTEN

Maak van een smoothie meteen genoeg (een hele blender vol) voor drie grote glazen, dan heb je genoeg om te delen met je gezin of huisgenoten of kun je een deel invriezen. Het voordeel van een smoothie is dat je op een hele makkelijke manier veel groente en fruit binnenkrijgt – terwijl je de groente vaak niet eens proeft! Zoals je op de foto ziet is deze smoothie vrij dik. Als je meer houdt van een wat wateriger variant, voeg dan twee glazen water of ijsklontjes toe in plaats van één glas. 

Schil de kiwi’s en banaan en snijd ze in grove stukken. Was de bleekselderij goed en snijd ook in grote stukken.

 

Doe de bleekselderij en de banaan in een blender, samen met het glas water. Pulseer tot het een egale massa is. Voeg de kiwi’s toe en blend opnieuw, 30-60 seconden. Als je smoothie te dik is kun je nog wat water toevoegen en nogmaals kort pulseren.

 

Schenk de smoothie in 3 of 4 glazen en garneer eventueel met verse frambozen.

 

Drink smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties