Zo simpel, zo lekker! Mijn moeder maakte dit hapje al zo lang ik me kan herinneren. Soms met een amandel erin gestoken, soms met een walnoot, maar altijd even lekker. Het is een van mijn favoriete snacks, maar werkt ook heel goed in een salade. Een iets minder gezonde, maar minstens zo lekkere variant: omwikkel een dadel gevuld met geitenkaas met een lapje spek en bak die kort in een droge koekenpan. Hmm!
Met 12 dadels maak je 12 bite size hapjes.
Snijd de dadels open in de lengte en haal de pit eruit.
Vul elke dadel met een 1/12 deel van de geitenkaas, ongeveer een halve theelepel.
Steek een walnoot in elke dadel, et voilà!
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties