logo
RECEPT

Spinaziesalade met mozzarella en aardbei

260515135619R238Image.jpg
INGREDIËNTEN
Ter gernering
Voor de dressing

Op dit moment is het – eigenlijk nog nét niet – de perfecte timing om een salade met aardbeien te maken. Van juni tot en met september zijn de Hollandse aardbeien op hun lekkerst en daar moeten we natuurlijk gebruik van gaan maken! Wil je graag weten hoe je milieuvriendelijk kunt kiezen? Gebruik dan deze superhandige groente- en fruitkalander.  

 

Even terug waarvoor je hier naartoe kwam, de overheerlijke salade. De credits van deze salade gaan naar Claudia van Hungry for Heahty Food. Oh, misschien is het fijn om te weten dat deze salade voldoende is voor 1 persoon. We gebruiken mozzarella voor de salade, lees hier welke mozzarella absoluut de lekkerste is! 

Ontkroon de aardbeien en snijd ze door midden. Aardbeien ontkronen kun je heel simpel doen met dit trucje van Claartje.

 

Scheur de mozzarella in stukjes, snijd de komkommer in plakjes en de ui in kleine blokjes. Meng met de spinazie en rucola tot een mooie salade.

 

Rooster de amandelen in een droge koekenpan tot ze goudbruin kleuren en doe door de salade.

 

Strooi je sesam erover en maak het af met de dressing. Doe er zoveel dressing over als je lekker vindt, heb je te kort? Dan maak je heel simpel extra dressing bij!

 

Enjoy!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties