logo
040515102558R230Image.jpg
INGREDIËNTEN
Voor de dressing

Vanavond gaan we voor super simpel: we gaan voor een rauwe salade van courgette. Dat scheelt je koken en afwas, wat wil je nog meer? Oja, rauwe courgette is ook nog eens lekker gezond, omdat er tijdens koken of bakken vaak een deel van de voedingsstoffen verloren gaat. Wacht dus niet langer en maak dit recept van Beth Dunham. De hoeveelheid van de ingrediënten is genoeg voor een maaltijd voor twee personen. Heb je hier te kort aan? Dan kun je dit overheerlijke tartaartje van rauwe zalm erbij serveren!   

Gebruik een dunschiller of deze handige mandoline om je courgette in de lengte in dunne plakken te snijden. En doe vervolgens in een grote mengkom.

 

Maak de dressing door alle ingrediënten die voor de dressing zijn, te mengen in een mengkom. Roer goed door tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.

 

Giet de dressing over de courgette en roer goed door tot alle courgette bedekt is.

 

Doe een deel van de granaatappelpitjes en Parmezaanse kaas erdoor en verdeel gelijkmatig.

 

Verdeel de courgette op de borden en garneer met de resterende granaatappelpitten, Parmezaan en de amandelen.

 

Eet ze!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties