logo
061113152648Recept106image.jpg
INGREDI√čNTEN

Het leuke aan zelf tonijnsalade maken is dat jij de hoeveelheden kunt bepalen. Hou je erg van ansjovis, zoals wij? Dan gooi je er lekker vijf visjes in. Hou je er helemaal niet van? Dan laat je het weg. Hetzelfde geldt voor de augurk, appel en komkommer. Eet met een lekkere speltboterham en wat komkommerlinten.

Snijd de augurk, appel, komkommer en ansjovis in hele kleine blokjes of stukjes. Je kunt de appel schillen, maar het hoeft niet. Bedenk dat je wel veel voedingsstoffen mist als je de schil weggooit! 

 

Kieper de tonijn in een kom en trek los met een vork. Meng de stukjes augurk, appel, komkommer en ansjovis erdoor, evenals de mayonaise. 

 

Breng op smaak met zout en peper, maar bedenk dat ansjovis ook al erg zout is!

 

Eet smakelijk.

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties