logo
100914122736R139Image.jpg
INGREDIËNTEN

De zomer is nu bijna over, maar geef toe dat je nog eventjes van de laatste zomerdagen wil genieten. Met deze perzik ijsjes proef je de zomer meteen, terwijl er alleen maar perzik en water in zit! Essentieel is dat je rijpe perziken gebruikt, die van nature al heerlijk zoet zijn. Puur genieten, in de breedste zin van het woord.

 

Lauren Bolanos noemt ze white peach popsicles en brengt ze niet verder op smaak, maar als je bang bent dat de ijsjes niet zoet genoeg zijn kun je eventueel 2 eetlepels honing aan het recept toevoegen. Deze popstickles kun je maken met behulp van een Pop maker.

 

Snijd de perziken (met schil en al!) in stukjes.

 

Mix de perziken met het water in de blender. Voeg hierna eventueel honing toe.

 

Giet de smoothie in de ijsjesvormpjes en zet ze voor minimaal 3 uur in de vriezer..

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties