logo
241114122124Imagewafelsimg.jpg
INGREDI√čNTEN

Iedereen kent wel de heerlijke Belgische wafels die je vers bij de kraampjes kan kopen. Al dat vet en suiker maakt het erg lekker, maar ook calorierijk. Deze versie is een stuk gezonder en zijn zelfs geschikt om als ontbijt te eten. Ze zijn ook lekker bij de familiebrunch rondom de feestdagen. Controleer of het glutenvrij logo op het pak met havervlokken staat, als je coeliakie hebt.

 

Tip: Heeft je vriend/moeder/huisgenoot het wafelijzer samen met de andere 247 zelden gebruikte keukenapparaten bij het grof vuil gezet? Geen zorgen. Maak met dit beslag dan lekkere pannenkoekjes in een koekenpan.

Maal de havervlokken in een keukenmachine tot het een meelachtige structuur heeft.

 

Meng dit nu met de rest van de ingrediënten met een garde tot een beslagje.

 

Verwarm het wafelijzer tot het heet genoeg is en vet deze in.

 

Giet het beslag in het wafelijzer en laat het zo’n 3-4 minuten gaar bakken, afhankelijk van je wafelijzer.

 

Haal de wafels eruit en serveer met vers fruit en/of gezonde nutella.

 

Fijn weekend!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties