logo
3 Tips voor een feestelijke tafel

Of je nu indruk wilt maken op je schoonmoeder of op je Instagramvolgers: je eettafel móet er gewoon fabulous uitzien. Ongeacht wat je op tafel zet. Met de volgende drie tips krijg je dat zo voor elkaar.

3 Tips voor een feestelijke tafel

#1 Vissenkommen met kaarsen

Versier de tafel met kaarsen in vissenkommen. Klinkt gek (oké, het is ook een beetje gek) maar kijk hoe tof het eruit ziet! Vul de vissenkommen met water en laat er kaarsen en/of bloemen in drijven. Ook leuk: laat mooie stenen zakken naar de bodem van de kom en ‘bouw’ vanaf daar je waterbloemstuk op. 

 

3 Tips voor een feestelijke tafel

#2 Een regenboog aan wijnflessen 

Versier de tafel met de leukste wijnflessen die je kunt vinden, zoals de flessen in verschillende kleurtjes van 94Wines. Ik ging voor een regenboogwaaier aan wijn waarbij ik dus vooral op kleur sorteerde. Als je de smaak van de wijn belangrijker vindt, wat ik me voor kan stellen, dan kun je ook hier bekijken welke wijn in welke kleur fles zit. En wat voor wijnen (en kleurtjes) er nog meer zijn!

Zelf vind ik deze flessen wijn ook leuk om kado te geven en in een zelf samengesteld kadopakket te stoppen: er is er altijd wel eentje die in het kleurschema past. (Ja, ik ben inderdaad zo autistisch als het klinkt wanneer het op kleur aankomt.) Pssst: Scroll even naar beneden voor een kortingscode op deze wijnen!

 

3 Tips voor een feestelijke tafel

#3 (Borrel)Plank in het midden van de tafel

Zoek een mooie lange plank uit bij een klusmarkt zoals Praxis of Gamma. Leg deze plank precies in het midden van de tafel, in de lengte. Aan beide kanten van de plank kun je borden, glazen en servetten kwijt. Beleg vervolgens de volledige plank met borrelhapjes: kaas, kaas, nog meer kaas, druiven, crackers, noten, verschillende spreads, dadels, (gedroogde) abrikozen, takjes verse kruiden…

Als je genoeg hebt van de hapjes, of geen plek hebt in je feestmenu voor een borrelplank, dan kun je de plank ook omtoveren tot plateau voor kaarsen. Een paar dennenappels ernaast, wat gedroogde bloemen of takjes, et voila!

 

3 Tips voor een feestelijke tafel

Nog even over die wijnflessen van 94Wines: die bestel je nu tot 15 januari met 50% korting via Wijnvoordeel.nl! Hóe leuk, voor de helft van de prijs een regenboog aan flessen op tafel bij je Oud & Nieuw feestje… Shoppen maar!

Wel even onthouden: geen 18, geen alcohol!

3 Tips voor een feestelijke tafel

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

Foto’s via OMGlifestyle, Christmas SnydleChristmas 365 greetings

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties