logo
FOODSPIRATION

3x écht gezonde frisdrank zonder calorieën (Win: 15x Astis pakket!) [AFGELOPEN]

130715135755astisimage.jpg

Wanneer je gezond eet besef je maar al te goed dat gezond drínken minstens zo belangrijk is. Water en kruiden- of groene thee zijn gezonde dorstlessers, maar soms heb je gewoon zin frisdrank. Zeker in de zomer, met van die on-Nederlands tropische dagen, kan ik zelf ernstig verlangen naar iets ijskouds en verfrissends dat nét iets meer pit heeft dan een glas water. Daarom: Drie recepten voor verfrissende drankjes die ook nog eens echt gezond zijn.

 

water, smaakje, gezonde frisdrank, foodness, basilicum, bosbes, bosbessen

 

1. Water met bosbessen en basilicum

Water drinken is leuk en aardig, maar verdraaid saai. Simpele trucjes kunnen je helpen. Het toevoegen van een paar bosbessen en aantal takjes basilicum, bijvoorbeeld. Klik hier voor het recept.

 

 

water, gezonde frisdrank, smaakje, munt, grapefruit, foodness, citroen, drankje

 

2. Water met grapefruit en citroen 

Écht gezonde frisdrank. Oh zo dorstlessend, met een hele subtiele smaak. Met dit recept maak je twee flessen van een liter.

 

 

astis, frisdrank, gezond, sapje, foodness, healthy, drank, zomer, natuurlijk

 

3. Astis frisdrank

Een nieuwe ontdekking, deze frisdrank met minder dan één calorie per flesje. Wie van citroenwater houdt vindt dit ook lekker; de smaak is een tikje zurig. Daar moet je even aan wennen, maar als je frisdrank al snel te zoet vindt is Astis een uitkomst! In tegenstelling tot calorieloze light frisdranken die volgepompt worden met kunstmatige zoetstoffen, wordt deze frisdrank gemaakt van extra gezuiverd bronwater en een mix van kruiden- en vruchtenextracten. Er zitten dus precies nul komma nul suikers, zoetstoffen, geur-, kleur- en smaaktstoffen in. Zelf vind ik de variant met bubbels het lekkerst – bubbels maken álles ten slotte beter. 

 

Een flesje Astis bevat 330 milliliter, en is dus makkelijk mee te nemen naar de sportschool. Vanwege de zure smaak is het extra dorstlessend, vandaar dat ik het lekker vind om na een lesje bikram yoga een flesje weg te tikken. Volgens de makers hebben de kruiden- en vruchtenextracten die het drankje z’n smaak geven ook nog eens een ondersteunende werking op de zuiverende en vitaliserende krachten van je eigen lichaam, dus dat is dan ook weer mooi meegenomen. Hier kun je Astis bestellen.

 

Wil jij Astis ook proberen? Ik mag 15 pakketjes weggeven!

 

gezonde frisdrank, drankje, healthy, foodness, astis, zomer

 

Win: 15x pakket Astis (6 flesjes per pakket)

– Reageer op dit artikel en laat weten op welk (zomer)moment jij deze gezonde Astis frisdrank wel zou kunnen gebruiken.

– Kopieer je reactie en plak ‘m in een mail (inclusief je naam & adres!) en stuur die naar info@foodness.nl.

 

Succes!

 

 

Deze winactie loopt t/m donderdag 30 augustus. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties