logo
FOODSPIRATION

Win: 3x blauwe wijn van Gïk

win blauwe wijn

Hehe, eindelijk weekend. Tijd voor een plekje op het terras in de zon, met een glaasje blauwe wijn. Wait, what? Er is iets nieuws op de markt: Gïk. Een fruitige, blauwe drank met een alcoholpercentage van 11,5%. Klinkt als een smurfendrankje, nietwaar? Maar het is dus 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen. Dat MOEST ik dus proberen. En jij kunt het ook proberen!

win blauwe wijn

Hoe kan dat: blauwe wijn?

Door witte en rode druiven te mengen, en vervolgens pigment van de velletjes van de rode druiven toe te voegen (anthocyaan), en een ander natuurlijk pigment (indigotine). En dan krijg je dus blauwe wijn. Ik vind het één grote grap, maar geinig genoeg om eens te proeven. Meer info vind je op Blauwe-wijn.nl.

win blauwe wijn

WIN: 3x fles blauwe wijn van Gïk

 

WINNEN? Dit moet je doen!

-> Reageer op dit bericht en laat weten met wie jij deze fles wil delen

Ik verloot één fles onder alle mensen die meedoen via de website (en dus hieronder reageren), één pakket onder alle mensen die meedoen via Facebook, en één pakket onder alle mensen die meedoen via Instagram. Wil je extra veel kans maken, dan kun je dus ook drie keer meedoen!

Ik maak de winnaar bekend op vrijdag 17 juni. Succes! 

win blauwe wijn

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Ana Wenzler says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik zou deze graag delen met mijn moeder omdat wij altijd uren voor het wijnschap staan in elke supermarkt/winkel/markt of in het buitenland om de juiste wijn te vinden voor bij de borrel of bij het eten.

 • Eline says: 10th jun 16 7:00 am

  Deze fles wijn zou ik delen met mijn beste vriendin en naamgenoot Eline! We zijn al even bezig over een gezellige meiden-/ zomeravond om onze verjaardagen (laattijdig) te vieren. Aangezien we allebei wijnliefhebbers zijn en allebei ook al enthousiast waren over deze wijn, zou dit de kers op de taart zijn als aperitiefverrassing! Na de tentamens nog even een datumpje prikken 😉

 • Marjolein Boezaard says: 10th jun 16 7:00 am

  Deze wijn wil ik echt graag uitproberen! Dan zou ik deze drinken met m’n beste vriendinnetje Tanja op een zonnige zomeravond op mijn balkonnetje 🙂

 • Hilde Lavell says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik zou de fles delen met mijn jaarclub! We hebben elke woensdag ongeveer een andere soort wijn maar een blauwe is iets nieuws. Ben benieuwd!

 • Sanne Teunissen says: 10th jun 16 7:00 am

  Super gaaf deze wijn! Ik zou graag een fles willen winnen om onder het genot van blauwe wijn bij te kunnen kletsen met vrienden en vriendinnen die ik een lange tijd niet heb gezien! Gezellig zomers <3

 • Ton Steen says: 10th jun 16 7:00 am

  Dat lijkt me zo awesome samen met Lotte! ????????????

 • Puck van Zanten says: 10th jun 16 7:00 am

  Jaa! Lijkt me super leuk om eens te proberen

 • Karlijn says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik zou de fles delen met mijn beste vriendinnetje na onze tentamenweek om te vieren dat we hopelijk allebei ons studiejaar gehaald hebben! X

 • Sandra Fokke says: 10th jun 16 7:00 am

  Met mijn lieve zusje Inge Fokke!

 • Jens Oostland says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik ben geen wijndrinker maar dit lijkt me wel spannend om te proberen samen met mijn vrouw Patricia

 • Sharon Pols says: 10th jun 16 7:00 am

  Wat leuk!! Ik zou deze wijn heel graag willen proberen met mijn beste vriendinnetje! We drinken graag een drankje samen en proberen dan graag nieuwe, gekke drankjes. En deze blauwe wijn valt denk ik wel in die categorie 😉

  Groetjes,
  Sharon

 • Loes Oosterhoff says: 10th jun 16 7:00 am

  Met Marianne!<3 zou echt een superleuke avond worden 😀

 • Maudy van der Heide says: 10th jun 16 7:00 am

  Oooh wat gaaf! Deze wil ik wel delen met mijn wijnliefhebbende moeder, een beetje afwisseling in plaats van altijd maar weer rosé! 😉

 • Manon van Deemter says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik zou deze wijn graag willen delen met mijn zusje Maxime! Zij is geslaagd voor haar opleiding en gaat in september beginnen met studeren in Antwerpen. Het zou me tof lijken om haar te verrassen met deze wijn!

 • Lydia Kleiter says: 10th jun 16 7:00 am

  OMG. Claartje. Dit is zo awesome. Deze winactie.. Ik hou echt onwijs veel van wijn en samen met een vriendinnetje delen we een passie voor wijn (waar goed eten bij hoort). Haar vriendje heeft het laatst uitgemaakt dus als verrassing wil ik haar blijmaken met lekkere hapjes en BLAUWE wijn ????????

 • S Sprangberg says: 10th jun 16 7:00 am

  Wat een vreemd idee …… blauwe wijn …. krijg bij die kleur eerder het idee van een blauwe kinderfrisdrank dan van een goede wijn. Ik zou echt een keertje deze wijn willen drinken, lekker in mijn tuin met goede vrienden, die je eigenlijk nergens meer mee kan verrassen … maar met een glas blauwe wijn ….. nouwwww dan gaat dat verrassen echt wel lukken !

 • Danielle Gouverneur says: 10th jun 16 7:00 am

  Hoi Claartje,
  Ha! Blauwe wijn….ik ben benieuwd!
  Altijd in voor iets geks dus kom maar op.
  Samen met drie vriendinnen van mijn kookclubje (Cindy, Marjolein en Jenny)
  zou ik deze fles graag open maken. We hebben al heel lang het idee om een keer
  het thema kleurstof te gebruiken voor een etentje. Groene bloemkool bijvoorbeeld.
  Zou het er met deze fles eens van komen?
  Groetjes, Danielle.

 • Pamela Guiulfo Pazos says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik zou deze willen drinken en delen met mijn man Andor Timmermans op onze dochter haar 3de verjaardag . 27 juni ! Omdat we alles in Frozen style aan kleden die dag en deze gik er super bij zou passen ???? op onze beauty en een gelukkig leven samen …

 • Janny Vermaat-de Korte says: 10th jun 16 7:00 am

  Blauw is mijn lievelingskleur. Ik zou deze wijn graag delen met mijn beste vriendin Elleke.

 • Pascale Aay says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik zou graag een blauw wijntje willen drinken met met lieve goeie vriendin Rosan om oude herinneringen naar boven te brengen
  Vroeger dronken we maar al te veel alcoholische versnaperingen en stapten we geitenblauw op ons fietsje waar vaak onze sturen dan in elkaar kwamen en we weer op de grond lagen van het lachen. Deze herinneringen vergeet je nóóit. Haha
  Groetjes Pascale Aay

 • Mirjam Hellingman says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik hou van alle soorten wijn, dus blauw is vast ook heel fijn! Ik deel hem heel graag met mijn zus Sandra.

 • Cıvata says: 10th jun 16 7:00 am

  […] https://foodness.nl/3x-win-blauwe-wijn/ […]

 • Lieke says: 10th jun 16 7:00 am

  Deze wijn zou ik graag willen delen met mijn vader & moeder.
  Mijn ouders (en ik, natuurlijk) zijn echte wijndrinkers, ook hadden zij deze wijn zelf al ontdekt (via Facebook, jaja) en wouden wij deze heel erg graag proberen!
  So, Would be nice 🙂

 • Gwendoline Magnus says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik zou de flessen delen met men vrienden op de manege 🙂 omdat we der altijd uren kunnen genieten op terras!

 • Wendy says: 10th jun 16 7:00 am

  Ik wil hem graag delen met mijn lieve vriendinnetje Lisette. Wij zijn pas alle 2 bevallen van een jongetje en hoe mooi is dat om daar op te proosten met (baby) blauwe wijn ???????? hopelijk mogen wij die heerlijk wijn uitproberen ????