logo
FOODSPIRATION

5 Valentijncadeaus om van te smullen

valentijn food tips

Sta je ook met je handen in het haar omdat DE datum nadert (jep, Valentijn) en je nog absoluut niet weet wat je aan je vriend of vriendin moet geven met Valentijn? We helpen je een handje! Sarah speurde het internet af en verzamelde de allerleukste food gerelateerde cadeaus om te geven of te krijgen op Valentijnsdag. Drop dus een paar hints zodat het duidelijk is wat je precies wilt ontvangen. Of je nou van koken houdt of niet – we garanderen dat je geliefde hier heel blij van wordt.

Of, plan B: koop gewoon Valentijnskado’s voor jezelf. Doen wij ook!

pasta-timer-al-dente

1. Pasta timer

Is de pasta net niet gaar of kookt je vriend(in) het juist te gaar? Met deze grappige pasta timer krijg je perfecte ‘al dente’ pasta, zonder op te letten. Maar ook als je juist van goed gaar gekookte pasta houdt zit je goed: dan laat je de timer gewoon 2 of 3 keer gaan. De timer begint namelijk op de 7de , 9de en 11de minuut verschillende operanummers te zingen. Ben je klaar met het koken van de pasta en wil de operazanger zijn mond snoeren? Houd hem dan even in koud water; dan is hij meteen weer stil.

perfect sushi maker

2. Perfect Sushimaker

Houden jullie ook zo van sushi? Maak je diner met Valentijn extra speciaal en tover je standaard afhaal-sushi diner om in een avondmaaltijd van fabuleuze zelfgemaakte sushi. Met de Perfect Roll Sushimaker heb je in een handomdraai een maki of een inside out roll gemaakt.

pizza gusto

3. Pizza Gusto

Na al die feestdagen hebben we het wel gehad met fonduen, gourmetten en miniwokken. Doe het met Valentijn anders en ga gezellig met zijn tweeën of met meerdere mensen pizza’s bakken in jullie eigen mini steenoven. Romantisch!

popcorn maker

4. Popcorn maker

Spendeer je Valentijnsdag het liefst met een goede film op de bank? Bemachtig dan deze popcorn maker en tover binnen 3 minuten verse popcorn tevoorschijn. Niet alleen is het een gezonde snack (je hoeft namelijk geen vet te gebruiken in deze popcorn maker) – het is ook écht verdomd lekker. EN natuurlijk hebben we receptje voor je om je popcorn mee te pimpen.

crepe maker

5. Crêpemaker

Verras je geliefde ’s ochtends met een heerlijke zelfgemaakte pannenkoeken. Je kan ze gezond of ongezond maken, als je zelf wilt – en als je wil kun je jezelf als ontbijtbord gebruiken om de pannenkoekjes op te serveren. Slechts een suggestie, maar briljant in combi met slagroom en Nutella. Smullen geblazen hoor. Meer inspiratie nodig? (Qua pannenkoekreceptuur, natuurlijk, stelletje viespeuken!) Bekijk dan bijvoorbeeld deze zoete pannenkoekjes met maar 3 ingrediënten.

Geniet van je Valentijnsdag!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

  • […] om ongegeneerd ongezond te eten is het zeker. Hallo, overdosis chocolade! Op Foodness wordt er hier helemaal uitgepakt: zelf sushi, popcorn of crêpes maken. Let wel: dat alles met zo’n […]