logo
FOODSPIRATION

8 onmisbare items voor tijdens het Paasontbijt

10 onmisbare items voor tijdens het Paasontbijt

Joehoe: Pasen! Als kind was dit een gigantisch hoogtepunt. Het chocolade-eieren zoeken (lees: eten) kon niet vroeg genoeg beginnen. Omdat Pasen als volwassene ook best een feestje mag zijn, al is het alleen maar om die ene extra dag vrij te vieren, heb ik tien items op een rij gezet die het Paasontbijt een gegarandeerd succes maken.

10 onmisbare items voor tijdens het Paasontbijt1. Afrolbare placemats dan wel tafelloper – €4

Met deze multifunctionele pastelkleurige papieren rol heb je meteen het Paasgevoel te pakken. Je kunt hem in het midden van de tafel neerleggen als een tafelloper. Doordat de rol over perforatie beschikt kun je er ook losse placemats van maken. Zeventien welteverstaan!


 

10 onmisbare items voor tijdens het Paasontbijt

2. Floral Fantasy etagère – €49,95

Wil je flink uitpakken met hapjes als bijvoorbeeld hartige croissant kuipjes, havermout cupcakes of nummer 9 van deze lijst, dan kan deze fleurige etagère van Pip Studio goed van pas komen. Ook leuk voor de normale zondag brunch.


 

glas

3. Libbey Hobstar wijnglas – €7,95

Een champagneontbijt was nog nooit zo verleidelijk dankzij dit glas van Libbey. Dit chique glas hoef je uiteraard niet per se voor wijn te gebruiken. Je vers gemaakte sapje zal er ook heel mooi in staan, en nog mooier in smaken. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van wortel-gember-sinaasappel, basilicum-appel-komkommer of de anti-kater pink lady juice.


 

10 onmisbare items voor tijdens het Paasontbijt

4. Sassy Easter chick slippers – €19

Misschien geen waardevol item voor op de tafel, maar zeer zeker voor onder de tafel! Deze zachte pantoffels zitten heerlijk en zorgen ervoor dat je voetjes lekker warm blijven. Top voor de extra lange natafelaars onder ons.


 

10 onmisbare items voor tijdens het Paasontbijt

5. Bitz bestekset – €200

Deze golden girls van roestvrijstaal maken je Paastafel meteen koninklijk. Heel mooi in combinatie met de etagère van nummer 2.


 

Pimp je Paasbrunch: Paashaas wentelteefjes van suikerbrood

6. Hellofresh Paasbox – vanaf €24

Geen keukenprinses? No worries! Met de Hellofresh Paasbox Original of Veggie tover je binnen een paar minuten een gigantisch lekker ontbijt op tafel. Wees creatief met de ingrediënten uit de box en maak bijvoorbeeld net als Claartje Paashaas wentelteefjes van suikerbrood.


 

10 onmisbare items voor tijdens het Paasontbijt

7. Lascana pyjama – €32,95

Wil je de kuikenpantoffels naar een hoger niveautje tillen, dan is dit item een goede match. Met dit speelse en sexy pyjamapakje maak je het ontbijt voor je vriend ineens stukken interessanter!


 

10 onmisbare items voor tijdens het Paasontbijt

8. Egg hunt kit – €5

Een playsuit is geen playsuit zonder een speelse activiteit om het mee te combineren. Dit spel bevat 12 chocolaatjes in de vorm van onder andere Paashaas, kip en ei om te verstoppen. Met behulp van aanwijzingen kun je daarna op zoek gaan naar de chocolaatjes. Degene met de meeste punten wint. Ready… set… GO!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties