logo
FOODSPIRATION

AH opent biologische winkel: 4 Redenen waarom ik daar blij mee ben

310315170038bioimage.jpg

Biologisch, dat is niet alleen logisch, maar ook goed voor de wereld. Ter ere van de uitbreiding van het biologische assortiment van Albert Heijn werd er een pop-up bio store geopend in de Spaarndammerstraat in Amsterdam, met alleen maar biologische producten. Ik mocht bij de opening aanwezig zijn. En ik kan je vertellen: deze winkel is hemels! En wel om de volgende vier redenen.

 

Albert heijn, bio, biologisch, opening, pop up, foodness

 

1. Het bio assortiment van Albert Heijn is groter dan je denkt! Mocht je denken dat je een speltboterham en een courgette of onbespoten tomaat de enige biologische producten zijn, dan heb je het mis. Het bio assortiment is namelijk verdomd uitgebreid, van verse soep tot speltkoeken. Oh, die speltkoeken. *zucht*… Wacht, die verdienen een eigen alinea.

 

 

Albert heijn, bio, biologisch, opening, pop up

 

2. De Biologische Speltkoeken. Die MOET je dus gewoon proberen. Ze zijn gemaakt met speltmeel, zonnebloempitten, speltvlokken, sesamzaad en lijnzaad, maar daarnaast zit er ook gewoon roomboter en rietsuiker in. Niet super gezond, dus je moet er geen vijf tegelijk van eten, maar als je jezelf wilt verwennen is het een heel biologisch verantwoorde keuze. Het was een spannende strijd met de pindakaas, maar mijn favoriete #lekkerbio product van Albert Heijn zijn toch echt deze speltkoeken.

 

Probeer vooral zelf wat jouw favoriete bioproduct is, en deel het met me met de hashtag #lekkerbio en #AH. Albert Heijn kijkt ook mee, en geeft leuke prijzen weg aan de bio liefhebbers die hun liefde delen! De voorwaarden van de actie lees je hier.

 

Albert heijn, bio, biologisch, opening, pop up

 

3. Zo'n pop-up winkel is natuurlijk een briljante manier om biologisch (opnieuw) op de kaart te zetten. Alles wat in de bio pop-up store te krijgen is vind je ook in het assortiment van de 'gewone' Albert Heijn. Dat kan ik als foodblogger met hart voor de wereld alleen maar toejuichen! Dat een partij als Albert Heijn – waar ik al jaren mijn boodschapjes haal – zo'n focus legt op biologisch vind ik prijzenswaardig. Alle biologische producten moeten namelijk aan strenge eisen voldoen om het biologische keurmerk te krijgen. Biologisch is een wettelijk beschermde term, die je als producent alleen op je verpakking mag zetten als je aan bepaalde voorschriften voldoet. 

 

 

Albert heijn, bio, biologisch, opening, pop up

 

4. Biologisch eten wordt ineens een stuk makkelijker. Zelf eet ik niet veel vlees of gevogeltje, maar áls ik het eet wil ik dat het biologisch is. En nu hoef ik er niet meer voor naar een natuurwinkel of biologische slager. Voor groenten en fruit geldt hetzelfde: voor onbespoten biologische versproducten hoef ik niet meer om te fietsen, maar ik kan ze gewoon bij Albert Heijn krijgen. Natuurlijk is het nog steeds leuk om af en toe naar de markt te gaan, maar ook op drukke doordeweekse dagen waarop je al je boodschappen op één plek wilt halen kun je nu gewoon kiezen voor biologisch in je Appie. Hoezee!

 

 

Albert heijn, bio, biologisch, opening, pop up

 

Nogmaals: probeer vooral zelf wat jouw favoriete bioproduct is, en deel het met me met de hashtag #lekkerbio en #AH. Albert Heijn kijkt ook mee, en geeft leuke prijzen weg aan de bio liefhebbers die hun liefde delen! De voorwaarden van de actie lees je hier.

 

Albert heijn, pop up, bio, biologisch

 

Altijd gezellig, een Kodak-momentje met mede-bloggers Merel van The Green Happiness en Marlieke van Cotton & Cream

 

 

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties