logo
FOODSPIRATION

Annemerel’s liefde voor hardlopen & eten

071113094054annemerelblog1image.jpg

In mijn eerste blog voor Foodness wil ik allereerst Claartje feliciteren. In april vertelde ze mij tijdens een roadtrip naar Maastricht haar super stoere plan en nu, een half jaar later, is het dan eindelijk zover. Clara, ik ben super trots op je, het heeft wat tijd (en stress) gekost, maar kijk nou wat je net ter wereld hebt gebracht!

 

Goed, maar wie ben ik nu eigenlijk en waarom heeft Claartje mij benaderd om te bloggen voor Foodness? Ik ben Annemerel en schrijf al ruim tien jaar op mijn blog Annemerel.com. Daar schrijf ik over alles dat me interesseert. Van hardlopen tot gezond eten en van mode tot reizen. Naast mijn blog schrijf ik ook voor Metro Mode en Girlscene.nl 

 

Vorig jaar liep ik samen met Claartje de Amsterdam Marathon, afgelopen zondag liep ik mijn tweede marathon in NEW YORK CITY. Hardlopen is (naast eten, maar daar gaan we het zo over hebben) mijn grootste drug. Een lekkere lange duurloop geeft mij zoveel positieve energie en ik deel mijn liefde voor het lopen graag met iedereen. Ik heb al heel wat mensen aan het lopen gekregen. Ben jij de volgende?

 

Annemerel houdt van risotto

 

En het is maar goed ook dat ik zo van hardlopen hou, want van eten hou ik ook. Helaas niet alleen van het goede soort zoals quinoa salades, havermoutkoekjes en groene monsters. Nee, ik hou ook intens van pasta's, risotto, sushi (alleen in grote hoeveelheden) en… McDonalds (sssshhht! ons geheimpje).

 

Annemerel houdt van lekker eten

 

Op Foodness zal ik gaan bloggen over mijn liefde voor hardlopen, maar ook over voeding. Ik lees alles wat los en vast zit. Van boeken over eten & acné tot kookboeken voor hardlopers en van wetenschappelijke artikelen tot hilarische boeken als Skinny Bitch. Maar ik heb ook een vriend die me – net op het moment dat ik een zak chips wegwerk – de gevaren van bepaalde E-nummers en transvetten uitlegt. Ook die informatie zal ik in mijn blogs met jullie delen.

 

Ik heb er zin in! Tot volgende maand!

 

In de tussentijd kun je me volgen via annemerel.com en mijn Instagram profiel (@annemerelcom) waar ik je dagelijks spam met  eet-, ren-, en onzinfoto's.

 

Liefs,

Annemerel

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties