logo
FITSPIRATION

Beauty review: RainPharma producten (die je ook kunt eten!)

161014143432rainpharmaproducts.png

Als vrouwen willen we maar één ding. Nou ja, we willen wel meer dingen, maar het belangrijkste is dat we ons gezond, fit en lekker voelen. Zowel van binnen als van buiten. Als je van binnen gezond bent, dan straal je van buiten! De recepten op Foodness helpen je bij dat eerste, maar er zijn zo ontzettend veel merken en producten die je helpen bij dat laatste, dat we daar ook wel eens aandacht aan mogen besteden. Er zijn namelijk beautyproducten die, net zoals wij belangrijk vinden aan voeding, zo natuurlijk mogelijk zijn. Als je let op wat je in mond stopt, wil je toch geen rotzooi op je lichaam smeren?

 

rainpharma, beauty, foodness

 

Een ontzettend leuk merk dat bij de Foodnesswaarden past komt uit Antwerpen en heet RainPharma. Het bestaat uit eerlijke no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. De producten van RainPharma zijn zo natuurlijk dat je ze zelfs zou kunnen eten, zonder dat het nadelige effecten op je lichaam heeft. Grappig he? Wij hebben het geprobeerd en kunnen je vertellen dat het niet allemaal bijzonder lékker is, maar goed, het is ook niet allemaal bedóeld om te eten. Het gaat om het motto: “If you can’t eat it, you shouldn’t put it on your skin”. Daar sluiten we ons volledig bij aan!

 

We lichten twee producten uit. De een is een cleanser, dus echt een beautyproduct, het tweede product is een vitaliteitskuur die dus meer richting voeding gaat. 

 

Advanced Pre-cleanser

De pre-cleanser is stap 1 van het RainPharma reinigingsprogramma, die je gezicht reinigt en waterproof make-up, vuil en talg verwijdert. Het kost €26,95 per 100 ml, heeft een lichte frisse citrusgeur en een gelachtige structuur die tijdens gebruik wat vloeibaarder wordt. Masseer de gel in op de droge huid en meng het met wat water. Spoel je gezicht daarna grondig na. Na de reiniging voel je hoe je huid zachter en schoon geworden is. Onzuiverheden verminderen dus echt – en dat met zo’n puur product.

 

rainpharma, beauty, foodness, verzorging, gezonde

 

MOOD
MOOD is een vitaliteitskuur voor iedereen die wel wat extra energie kan gebruiken. Een doos bevat 14 flesjes, dus een kuur voor twee weken, en kost €35,99. Elk flesje drink je koel voor het ontbijt. Het product bevat geen vetten, suikers, kunstmatige kleur- of smaakstoffen en is glutenvrij. Wat het wel bevat? Onder andere:

 

– Carnitine: Dit is een soort vitamine die je lichaam zelf kan aanmaken. Rainpharma heeft carnitine aan het shotje toegevoegd, omdat het betrokken is bij de vetverbranding en voor een verbetering zorgt van het uithoudingsvermogen.
– Choline: Dit is een soort vitamine die aan babyvoeding wordt toegevoegd. Choline kan de bloeddruk verlagen, maar speelt ook een rol bij de stofwisseling.

 

Het shotje heeft een zure citroen- en sinaasappelsmaak en een licht bittere nasmaak. Of het werkt? Wij vonden van wel, vergelijkbaar met een ontzettend sterk shot cafeïne. Gedurende de dag merk je dat je minder snel inkakt en meer en langer energiek bent. Dat zal niet oneindig blijven werken, omdat je lichaam er waarschijnlijk op den duur aan went, maar tijdens de kuur is het duidelijk merkbaar.

 

rainpharma, beauty, foodness

 

Ook proberen? De producten van RainPharma zijn bij deze verkooppunten verkrijgbaar. Ook is er een RainPharma salon in Antwerpen. Die staat op ons verlanglijstje om binnenkort eens te bezoeken!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties