logo
FOODSPIRATION

Bestellingen rondbrengen zonder bezorgkosten

140415112525Chinees.jpg

Zelf rijd ik al jaren Skoda, voor mij een heel fijne, betrouwbare auto. Via de Skoda website was er een wedstrijd uitgeschreven. In 100 tekens moest je aangeven waarom je een hele dag in de nieuwe Skoda Fabia wilde rijden. Dit was voor mij niet zo’n heel lastige opgave. Ik wilde op die dag bestellingen zonder bezorgkosten bij mijn klanten afleveren. Zo gezegd, zo gedaan.

 

En ja hoor, ik werd gebeld met de mededeling dat ik zaterdag 14 maart een hele dag de nieuwe Skoda Fabia tot mijn beschikking zou hebben! Wat was ik blij! En dus werd er die zaterdag een hele nieuwe Fabia bij mij voor de deur gereden, en kon de dag van leveringen beginnen. Van de klanten heel enthousiaste reacties ontvangen. Daarnaast werd er ter promotie een filmpje gemaakt, erg leuk om een keer mee te maken hoe het maken van  een filmpje – dat hooguit een minuutje duurt – een uur of twee in beslag neemt.

 

 

Van het zakgeld dat ik erbij kreeg hebben wij heerlijk gegeten bij een klein Chinees-Indisch restaurantje in Gorinchem. Wat kan deze kok toch heerlijke lactosevrije gerechten maken! Een smaakvolle afsluiting van een hele leuke dag. Oja, de auto moest ik om 21.00 uur weer inleveren, jammer hoor. Maar… gelukkig hoef ik niet lang te wachten om er weer in te rijden, zo rond eind mei zal mijn eigen nieuwe Lactosevrijwinkelen.nl Fabia Combi, met belettering bij mij voor de deur staan! Ik kan niet wachten om hiermee de bestellingen rond te rijden!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties