logo
FITSPIRATION

BOOTCAMP BRUNCH – Scoor nu je ticket!

210815150843bootcampimage.jpg

Heb je zondag 6 september nog niks te doen? Mooi! Schrijf je dan nu in voor de BOOTCAMP BRUNCH die ik samen met personal trainer Paultje organiseer in het hart van Amsterdam. We gaan ruim een uur sporten in het Vondelpark en brengen daarna ons energiepeil weer op niveau met een uitgebreide brunch. Want sporten zonder te eten; dat kan natuurlijk niet!

 

Waarom is deze bootcamp de moeite waard? Ten eerste krijg je professionele training van Paultje, die o.a. modellen traint voor Model Workout, les geeft bij diverse sportscholen in Amsterdam én oprichter is van The Beach Society. Ik heb zelf menige les van deze beul gevolgd bij Trainmore en Club Sportive op de Zuidas en ik kan je nu al vertellen dat je na afloop minimaal twee dagen spierpijn hebt, met name in de bilpartij. Uiteraard is onze Bootcamp Brunch training zo ingericht dat je zowel beginners als fanatiekelingen goed mee kunnen doen, maar als we dan tóch bezig zijn kunnen we net zo goed voor een bikinilijf als dat van Doutzen Kroes gaan, nietwaar?

 

bootcamp brunch, 6 september 2015, sport, foodness, claartje, vondelpark, amsterdam, health, workout, boot camp

 

Na afloop van de bootcamp staat er in een speciale ruimte bij De Hallen in Amsterdam (boven De Foodhallen) een uitgebreide brunch voor jullie klaar. Ik heb geprobeerd om de leukste en lekkerste hapjes te verzamelen, dus we krijgen o.a. kleine salades, er staat een glaasje (suikervrije) champagne (!!) klaar voor de liefhebber, er komt een yoghurt bar, er is lekker brood met bijzondere olijfolie, je krijgt een speciale waterfles, er is gezonde chocolade… En nog veel meer! Bovendien laten we je niet met lege handen naar huis gaan, maar krijg je een heerlijke goed gevulde goodiebag mee. WIE DOET ER MEE?

 

Pssst: Er doen ook een aantal meer en minder bekende bloggers mee met de bootcamp. Gewoon, omdat het gezellig is! Wie weet zie je nog een bekend gezicht…

 

bootcamp brunch, 6 september 2015, sport, foodness, claartje, vondelpark, amsterdam, health, workout, boot camp

 

 

 

– ALLES OP EEN RIJTJE – 

 

Programma

10.30 – 11.00 Inloop

11.00 – 12.00 Workout in het Vondelpark van personal trainer Paultje van Model Workout

12.30 – 13.30 Brunch

 

Wie, wat, waar?

Wie: 30 bloggers, 30 lezers

Wat: 1u bootcamp + 1u volledig verzorgde brunch + 1 goed gevulde goodiebag

Waar: De Hallen & Vondelpark, Amsterdam

Wanneer: Zondag 6 september

Hoe laat: 10.30u – 13:30u

Kosten: €9,95

 

Praktische tips

– Verzamelen: Hannie Dankbaarpassage 14, Amsterdam

– Er is ruimte voor (betaald) parkeren in de garage onder De Hallen.

– Kom in sportkleding, en neem indien gewenst een flesje water mee!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties