logo
FOODSPIRATION

De lekkerste cappuccino van Amsterdam? Onze top 4!

Schermafbeelding 2017-01-17 om 15.00.36

Ben jij het type dat geen stap kan zetten voor je je dagelijkse kopje koffie achter de kiezen hebt? Dan moet je even opletten, zeker als je in Amsterdam woont. Want dat wil je natuurlijk wel een lekkere cappuccino – niet zo’n slap bakkie. Waar je die kunt vinden? Wij gingen op onderzoek uit!

Schermafbeelding 2017-01-17 om 14.52.13

Lot sixty one

Hier vind je de echte koffie lovers, wat over het algemeen betekent dat er ook echt goede koffie geschonken wordt. De bonen worden beneden in de kelder gebrand waardoor er een heerlijke geur hangt. Lot Sixty One levert koffie aan diverse andere horeca in Amsterdam, maar je kunt er ook een zakje koffie meenemen voor thuis – dat wordt ter plekke voor je gemalen. Bestel er een chocolate chip cookie of een stuk bananenbrood bij en het is helemaal perfect.

Adres: Kinkerstraat 112, 1053 ED Amsterdam

Schermafbeelding 2017-01-17 om 14.54.59

White label coffee amsterdam

Ook bij white label coffee worden de bonen in huis gebrand, wat er voor zorgt dat je ook hier de geur van vers gebrande koffiebonen je tegemoet komt. Het personeel legt je graag uit hoe het brandingsproces in zijn werking gaat. Net als bij Lot Sixty One kun je ook hier gemalen koffie of hele bonen meenemen om thuis te zetten.

Adres: Jan Evertsenstraat 136, Amsterdam – West


 

Schermafbeelding 2017-01-17 om 14.57.48

Koffie Acadamie

Pak je laptop erbij en ga lekker aan het werk hier. Er hangt een relaxte sfeer en de eigenaar is ontzettend vriendelijk. Honger? Ga voor een zelf gebakken croissant of brownie. Alle producten zijn vers. Deze hotspot is te vinden in de Overtoom.

Adres: Overtoom 95, Amsterdam – West


 

Schermafbeelding 2017-01-17 om 15.00.36

Two for Joy Coffee Roasters

Deze hotspot is te vinden in de Haarlemmerstraat en staat behalve de heerlijke koffie ook bekend ook bekend om de vriendelijke service. De bonen branden ze ook zelf. En als je er toch bent, probeer dan de chocolate rosemary cake of een ander lekker taartje.

Adres: Frederiksplein 29 & Haarlemmerdijk 182, Amsterdam

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties