logo
FITSPIRATION

Fit in 12 weken: TwenTies challenge sportprogramma van Model Workout

modelworkout twenties challenge

Thuis sporten, terwijl je digitaal begeleid wordt door mensen die er verstand hebben. De perfecte oplossing om (weer) lekker in je vel te zitten! Mijn maatjes van Model Workout hebben een Twenties Challenge bedacht, die inhoudt dat je gedurende 12 weken een trainingsschema volgt met korte workouts.

Fit in 12 weken

Die workouts bestaan bijvoorbeeld uit een Warming Up, een Total Body Workout en een Buik, Benen en Billen Workout. Je doet de oefeningen thuis, met behulp van online video’s. De oefeningen worden om de 4 weken zwaarder zodat je elke keer uitgedaagd wordt en je écht stappen maakt.

Modelworkout oefeningen

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, want afvallen begint en eindigt natuurlijk in de keuken. Wanneer je verandering brengt aan je eetpatroon én beweegt, dan zie je pas resultaat. Behalve de trainingsschema verzorgt Model Workout daarom ook een voedingsschema en een coach die ten alle tijden beschikbaar is. Om mee te kunnen doen moet je normaal €9 betalen voor een Pro account bij Model Workout, maar met de kortingscode: stylechallenge2016 kun je voor maar €1 een Pro account aanmaken! Precies, één euro. In plaats van een euroknaller van Mac Donalds kun je jezelf dus ook een sixpack geven. The choice is yours.

modelworkout twenties challenge

Total body workout 

Meld je aan via de website van Model Workout voor de TwenTies challenge serie: www.mymodelworkout.com. Dit soort video’s bekijk je tijdens het volgen van de TwenTies challenge:

Ook belangrijk: je outfit

Wil je er ook nog een beetje fabulous uit zien tijdens die workouts? Logisch! Omdat ik nooit te beroerd ben om het goede voorbeeld te geven shopte ik mijn ideale thuis-sport-outfit voor je bij elkaar.

hatstore.nl

Adidas PureBoost x sneakers   +   Yankees pet van Hatstore.nl

sportkleding

New Balance sport top   +   Adidas Original sport legging    +   Röhnisch sport bh

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties