logo
FOODSPIRATION

Fit tip: Healthy & Happiness Program voor een bikini body

220215182758greenimage.jpg

Mocht je je nu al zorgen maken over je bikini body straks in de zomer of zit je gewoon niet zo lekker in je vel, dan heb je soms even een schop onder je kont nodig. Dan kan ik wel opschrijven hoe je een sixpack krijgt, maar heb jij juist iemand nodig die je letterlijk van de bank af trekt. Voor die zware gevallen (grapje, natuurlijk) hebben diëtisten Merel en Tessa van The Green Happiness hun handen ineen geslagen met Ashley van Girls Love Healthy. Samen organiseren ze het Healthy & Happiness Program voor meiden en vrouwen – deze eerste editie in en rond Amsterdam. 

 

Als je meedoet krijg je vijf weken lang o.a. persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte voedingsadviezen van Merel en Tessa, twee interactieve workshops bij SLA en Ekoplaza en 3x per week een training van Ashley in het Vondelpark. Klinkt al best aardig, toch? Dan moet je bedenken dat er ook nog een uitgebreide intake met weging en lichaams- en vetmeting bij komt (aargh!), zodat je echt duidelijk kunt zien wat je voor resultaat bereikt hebt in vijf weken. Oh, en je krijgt ook de trui die de dames aanhebben op de foto’s.

 

healthy happiness program, the green happiness, girls love healthy

 

Wa kost da?

Voor een trainingsprogramma van 5 weken betaal je officieel €350,- maar daarvan krijg je het gedeelte over persoonlijk voedingsadvies tot €180,- vergoed uit de basisverzekering van je zorgverzekeraar. Dan ben je netto dus €170,- kwijt. Goed, het klinkt misschien alsnog als redelijk veel geld, maar je krijgt er dit allemaal voor:

 

– Uitgebreide persoonlijke intake waarin we individueel je doelen bepalen en voedingsadviezen opstellen

– Uitgebreide lichaamsmeting, vetmeting, weging en Before & after foto

– 2x een follow-up consult met een eindmeting (t.w.v 180 euro)

– The Green Happiness handleiding met meer achtergrond informatie, tips & tricks over voeding

– 3x per week fittrainingen in het Vondelpark (totaal 15 trainingen) (t.w.v 180 euro)

– 2 gevarieerde workshops (t.w.v 75,-)

– Een personalized trui ‘This sixpack is powered by Greens’ van Believe The Hype (t.w.v. 49,95 euro)

– Certificaat van je behaalde resultaten en een knallende afsluiter!

 

Lijkt het je wat? Kijk dan snel voor meer info en het inschrijfformulier op thegreenhappiness.com. Ik weet in ieder geval dat ik binnenkort een bootcamptraining mee kom doen in het Vondelpark! Tot dan?

 

PS: Dit is geen reclame ofzo. Ik ben gewoon super trots op mijn concullega's als ze dit soort vette dingen organiseren. En daarnaast zijn het ook nog eens hele lieve meiden. Dus.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties