logo
FOODNESS FASTFOOD e-book: bestel hier!

Slanker en gezonder het nieuwe jaar in, door heel de winter heel lekker te eten. Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees dan vooral verder! Ook als je een kado zoekt voor de decembermaand om jezelf lekker mee te verwennen, of juist om iemand subtiel een gezondere richting op te sturen. In het FOODNESS FASTFOOD e-book staan namelijk 25 gezonde en makkelijke recepten die allemaal binnen 20 minuten op tafel staan. Vandaar ‘fast food‘. Gut, wat een enige woordgrap. Gezond het nieuwe jaar in was nog nooit zo makkelijk! En ja, een e-book ja; een papieren kookboek is maar ouderwets. Dit e-book (je downloadt een PDF bestand) kan op je tablet of laptop mee de keuken in, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon uitprinten.

Vol trots kan ik jullie vertellen dat ik voor het eerst in mijn leven een e-book in elkaar geknutseld heb. Dat is niet zomaar een e-book geworden, het is het FOODNESS FASTFOOD e-book! Er staan 25 gezonde recepten in die allemaal binnen 20 minuten klaar zijn. Snel, makkelijk & gezond! Waarom? Omdat tegenwoordig niemand tijd heeft om uren in de keuken staan! Alle recepten in dit kookboekje zijn in principe binnen 20 minuten te bereiden. Dat lukt misschien niet altijd, zeker niet de eerste keer, maar oefening baart kunst! Soms komt er naast die 20 minuten nog wat oventijd bij, maar aangezien je in die tijd niet hoeft op te letten en dus ook je nagels kunt lakken of je bonsaiboompje kunt trimmen telt dat niet.

recept, foodness, fastfood, e-book, boek, receptenboek, pompoen, chi, pudding

Ik heb alle 25 recepten zelf gemaakt, geproefd, verfijnd en – vooral – tot de laatste kruimel opgegeten. Het is vast not done om dit over je eigen e-book te zeggen, maar ik ben fan, haha! Je kunt het e-book downloaden als PDF-bestand op je tablet of computer. Vervolgens kun je die tablet of laptop mee de keuken in nemen (zo doe ik het zelf meestal), maar als je de recepten liever gewoon print mag dat natuurlijk ook. Zodra je op de link klinkt kom je in een betaalscherm. Als je betaald hebt wordt het e-book naar je emailadres verzonden.

Bestellen? Dat kan hierrr!

FOODNESS FASTFOOD

Kosten: €8,95

Bestandsvorm: PDF

Aantal pagina’s: 29

 

BELANGRIJKE PS: Je kúnt dit e-book downloaden en vervolgens illegaal doorsturen naar al je vrienden. Ik kan dat niet tegenhouden, maar wil je gewoon vriendelijk doch dringend vragen dat niet te doen. Iets met karma. Voor gratis recepten kun je namelijk ook gewoon kijken op www.foodness.nl. Wil je het e-book hebben? Koop het dan, alsjeblieft! Dan kan ik er wellicht nog een keer eentje maken.

pizza, watermeloen, geitenkaas, foodness, fastfood, e-book, boek, recepten

Natuurlijk wil je een beetje weten wat je gaat aanschaffen. Zou ik ook willen! De recepten die je op deze pagina ziet komen allemaal uit het FOODNESS FASTFOOD e-book. In het boekje vind je zoals gezegd 25 recepten: 5x ontbijt, 5x lunch, 5x gezonde snacks, 5x diner en 5x zoet. Weet je wat, bekijk gewoon de inhoudsopgave vast, dan heb je een idee.

foodness, e-book, fastfood, recepten, boek, receptenboekje

Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

foodness fastfood, e-book, boek, book, receptenboek, recepten

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties